Ibland hinner man helt enkelt inte

Jag vet att mina följare vill ha ”rapporter” men igår var jag klar med mina ”måsten”, dvs sådant jag lovat att leverera senast på onsdagen, först strax innan midnatt och då kände jag mig lite ”trött i huvudet”. Jag hade då gjort två intervjuer om klubbmästerskapet; dels om planeringen och dels om genomförandet av det trevliga arrangemanget. En av de frågor jag ställde till en av de huvudansvariga för årets KM var, om hon orkar och vill upprepa jobbet, dvs är det troligt att vi får ett nytt klubbmästerskap nästa eller året därpå? Troligtvis - jobbigt men kul.

Trots att jag själv inte var på plats vet jag att utställningen i lördags var mycket lyckad. Därom har många jag talat med vittnat; såväl domarna som flera utställare. Marie var där, som jag berättat tidigare, med ”min” Tingla (som hon köpte av mig våren 2017) och Totte, Tinglas son. Hur de upplevde dagen ville jag höra mer om, särskilt som det var både Maries, Tinglas och Tottes första utställning. Enligt vår ursprungliga plan skulle jag skriva om klubbmästerskapet i Trasdockan, som ska vara helt klar på söndag för Carinas och min del. Därefter tar Karin, vår AD, över och lägger upp det sista i In Design-programmet. Sedan skickar hon snarast möjligt det färdiga materialet till tryckeriet, och meningen är att tidningen ska vara klar att skicka ut till medlemmarna i slutet av nästa vecka. Så ser planen ut.

Tvärbanan till Elin vid 14:30. Vi hade planerat att vi idag skulle spela in två avsnitt, som vi brukar. Det ena skulle handla om hur det är att hålla en fertil avelshane och det andra om mat- och vattenskålar, foder- och vattenautomater, toalådor, strö, transportburar och kätterställningar, dvs en orientering bland det mest nödvändiga den nya kattägaren bör införskaffa, innan kisse flyttar in. Vi gick också igenom den planering vi gjorde förra gången vi träffades och kollade upp, vad som var klart att bocka av och vad som måste följas upp vidare. Vi fann att vi ska skriva ytterligare några mail och skicka ett par påminnelser. Elin förde anteckningar och jag ska lägga in allt i Numbers (vårt lättöverskådliga planeringsdokument), precis som vi gjort tidigare. Vi tar bort det gamla dokumentet och ersätter det med ett nytt, som ska gälla fram till vårt nästa möte. Kommande inspelning sker hos Bo Söderström i Uppsala, ett möte jag ser mycket fram emot. Den 11:e oktober tar vi tåget dit.

27 sep 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)