Inbjudan

Jag fick ett mail från Bo Söderström i torsdags, där han skrev att Elin och jag var välkomna hem till honom och hans fru torsdagen 11 oktober vid 18-tiden. Har inte hunnit prata med Elin om färdsättet men jag förordar tåg. Jag älskar att åka tåg och spårvagn men är absolut inte förtjust i bil- eller bussfärder. Ibland måste jag färdas med buss eller bil men det gör jag först efter att ha letat och inte hittat andra alternativ. 

Igår hade vi styrelsemöte i Ragdollklubben och som vanligt hade vi mycket att prata om, bl.a fastställde vi datum för höstens ”klubbscanning” htill reducerat pris). Efter mötet informerade jag Sara, via sms, om att vi bestämt oss för 22 nov. Kort därefter svarade hon: ”har ”blockat” 22 nov. Min arbetstid är 15:00-20:40. Den dagen är Sara samtidigt en av jourveterinärerna och hon behöver ha ”luft i systemet”, ifall hon måste ta hand om någon jourkatt. Sara ska återkomma med besked om, hur många katter hon beräknar hinna undersöka. Vilken fin veterinär Sandie hittade åt klubben! Det var när hon skulle scannas, som jag träffade Sara första gången och jag kände direkt att jag måste försöka knyta henne till klubben. Sedan den dagen är hon personen bakom ”Veterinären svarar” i Trasdockan. I november har Ragdollklubben för tredje gången möjlighet att scanna sina katter hjärta och njurar för 1500 kr per katt, vilket är en avsevärd skillnad mot vad en sådan undersökning vanligtvis kostar. Södra djursjukhuset har mig veterligt de lägsta priserna i Stockholmsområdet även utan klubbens rabatt. 

Allt jag kan göra för mina katters bästa gör jag och det är viktigt för mig att följa Ragdollklubbens hälsoprogram. Därför kommer jag att anmäla båda mina avelskissar, Sandie och Sissel till scanningen. Förhoppningsvis kommer Sissel att bli mamma senare i höst och Sandie under våren nästa år. Sedan kommer jag fortsätta mitt avelsarbete på det teoretiska planet och hoppas kunna hjälpa andra med råd i deras avelsarbete.

20 sep 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)