Idag och imorgon

För ovanlighetens skull har jag inte haft någonting inbokat idag. Det är väldigt skönt ibland - att inte ha några tider att passa. Eftersom jag alltid vill ha kontroll, brukar jag försöka "beta av alla måsten" så att ingenting hänger över mig. Det är visserligen drygt två månader tills allt material ska vara klart till nästa nummer av Trasdockan men det är mycket annat också, som ska göras, Pawpedskursen t ex. Därför ringde jag Carina och bad henne skicka dokumentet, där vi hade vår grovplanering.

I dokumentet stod att en av mina uppgifter skulle vara att kontakta Royal Canin. Jag ringde och fick tala med Jenny. Det var ett positivt samtal. Jenny lovade att skicka oss fem jättefina "Kattenencyklopediböcker", som vi kan ha som pris i boklotteriet eller som pris till "Årets katt". Jättebra! Samtidigt frågade Jenny, om Ragdollklubben vill ha ett samarbetsavtal. Det beslutet får Ragdollklubbens styrelse ta men vad skulle tala emot? Carina tar upp frågan på nästa styrelsemöte.

En annan uppgift, som fanns på min lott, var att ta fram text och bilder till "Annelie tipsar" och det gjorde jag. Jag beslöt att ta fram "bra-att-ha-saker" för pälsen; shampoo, balsam, Plutoduk och Mirakelkam. Kanske kommer jag att göra tillägg/ändring efter att jag varit på utbildningen imorgon.

Förutom Trasdockearbetet hann jag tvätta och laga mat. Trist att ha stryktvätt liggande, så jag strök  tvätten innan jag "landade" i soffan. Jag känner mig nöjd med det jag uträttat idag. Nu återstår bara att försöka somna innan midnatt - svårt för en nattuggla - för imorgon måste jag stiga upp innan klockan 06, puh!

 
11 sep 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)