Idag ringde Gustaf

Gustaf med den 18-åriga ragdollen ringde idag och lämnade förslag på datum, som passar honom. Ledsamt nog kan inte Elin då. Trasdockan måste till tryckeriet och vi måste hitta en tid innan den 23:e, om vi ska hinna distribuera tidningen som planerat. Nåja, hittills har det mesta gått att lösa och jag hoppas så sker även denna gång :-).

Idag har Stisse verkligen inte legat på latsidan. Vanligtvis brukar han somna någon gång under förmiddagen och sedan sova flera timmar - inte sällan ända tills Ove kommer hem. Men idag.....  Som ni vet är han mycket teknikintresserad - så till den milda grad att han inte sov alls förrän klockan 15:40. Trots att han var jättetrött ville han inte lämna mig ur sikte, så han lade sig på bänken i hallen men somnade av ren utmattning. Att han höll sig vaken så länge berodde naturligtvis på datorn. Jag gjorde flera försök att smyga fram till den under förmiddagen för att skriva ihop läxan till kursdeltagarna. Trodde att Stisse sov, där han låg på soffan - men icke! Direkt var han på fötter och framme vid datorn :-(. Jag hoppas att han återgår till sina gamla vanor imorgon, så att jag kan göra det jag planerat.

Som läget är just nu är endast ett fåtal anmälda till medlemsträffen nästa lördag, detta trots att vi ska rösta om en stadgeändring då. Jag har slutat förvåna mig över att så få engagerar sig i frågor som berör dem själva. Mina erfarenheter är demsamma från både möten i bostadsrättsföreningar, fackliga möten, kattklubbar, båtklubbar....you name it. Vår enda möjlighet att få vår röst hörd och kunna förändra är ju att vi själva är aktiva. Det går inte att få till stånd förändringar genom att bara klaga på fattade beslut.

Det som iallafall är glädjande är att intresset för scanning är så stort. Så länge jag hållit i planeringen har listan fyllts (med råge dessutom), gissar att det var så även före min tid i styrelsen. Likaså har klubbmästerskapet lockat. Nu hoppas jag på att fler kommer den 10:e - anmälningstiden har de facto inte gått ut.

1 nov 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)