Ikapp och förbi

Carina och jag lärde indirekt känna varandra genom katterna. Hon annonserade efter hjälp att skriva material till Trasdockan och skriva gillar ju jag och anmälde mig. Vi trodde att vi skulle bli fler i redaktionen men så blev det inte. Som väl är kompletterar vi varandra på ett utmärkt sätt och båda sköter vi våra uppdrag och har alltid varit klara med jobben i god tid. Den här gången kändes det bitvis trögt men så lossnade det och nu är vi helt klara - vår AD också, som bara ska justera några småsaker som vi påpekat. Vi blev helt enkelt klara INNAN ”deadline”!!!

Katter sover många timmar per dygn men idag har våra katter varit extra trötta. Redan vid 9-tiden drog de sig tillbaka in i sängen. Som vanligt låg Sandie rätt intill Stisse - hon lägger sig alltid nära honom när hon ska sova. Stina brukar också sova i sängen men alltid en bit ifrån de andra två. Det är härligt att de går så bra ihop alla tre, även om Stina är lite utanför ibland.

Elin och jag träffades igår och pratade ”Prata Katts fortsättning”. Vi kommer att bli lite mer offensiva nu och försöka få till stånd några fler samarbetspartners, vilket ger oss möjlighet att kunna erbjuda våra lyssnare experthjälp. Vi får en hel del frågor om både kattbeteenden, foder, avel och annat och då är det skönt att ha expertis att rådgöra med. På köpet får vi ju lära oss själva massor. Just nu har jag en intressant fråga som jag behöver hjälp med. Den handlar om en kattmamma med ”tonårig” kattunge. Jag berättar mer, när jag fått bolla frågan med en erfaren och välmeriterad uppfödare, som jag hyser stor respekt för. 

För tre veckor sedan hade vi tre färdiginspelade program ”på lut”. I skrivande stund har vi inget. Det sista släpptes idag. Vid gårdagens möte planerade vi framåt; både när vi ska spela in nya avsnitt och vad de ska handla om. Vi har tidigare bestämt att vi ska bli bättre strukturerade och igår planerade vi mer i detalj. En viktig fråga är att vi ska upprätta en tydlig, skriftlig arbetsbeskrivning för var och en. Likaså behöver vi en beslutsordning t.ex när vi får nya idéer; ska beslut fattas med alla personligen närvarande, räcker telefonmöten eller hur ska vi göra? Enligt mig är arbetsbeskrivning och beslutsordning något av det allra viktigaste för ett smidigt samarbete. Alla ska vi veta vad som krävs av oss och vad vi kan förvänta oss av de andra. Det är också av yttersta vikt att alla känner sig delaktiga i de beslut som fattas. Hemsidan ska också nu bli mer levande.

Exakt hur vi ska gå tillväga har vi ännu inte fattat beslut om men vi kommer att ha fasta personliga möten, troligtvis en gång i månaden. Första ”styrelsemötet” kommer att ske i början av januari. Nu kommer det att bli ännu roligare att jobba med podden. Förvisso en hel del mer arbete men vi är ju tre personer att dela på arbetet och vi är alla ansvarstagande och engagerade, så det kommer inte att bli några problem.

 
6 dec 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)