Imorgon flytt igen

När jag hade kattungarna uppe på förmiddagen, blev de väldigt uppspelta. Sissel kunde till och med ta ett litet skutt. De gick fram och tillbaka i sängen i väldig fart. Det var faktiskt svårt att hinna med och rädda dem från att ramla ner. Fem stycken som går åt varsitt håll kräver uppmärksamhet. Igår hade jag inte klarat det men efter att ha börjat äta Diklofenac börjar jag bli vän med benet igen. Jag är jätteglad över att börja kunna göra något annat än sitta och ligga (och försöka träna).

Jag fattar inte att utvecklingen går så fort att jag ser skillnad från dag till annan. Det tydligaste den här veckan har varit att ungarna är så intresserade av sin omgivning. Så snart jag sätter ner handen i bolådan kommer de fram. Alla tycker om, när det händer saker. När jag satte ner kattungarna i lådan efter vår mysstund i sängen, försökte för första gången både Sixten och Stisse jr att klättra upp över lådkanten. De lyckades inte men de jobbade på det. 

Vi har aldrig haft fem kattungar i en kull tidigare men ändå tyckt att det varit trångt, vid "matbordet", när de blivit några veckor. Nu är det nästan omöjligt att få någon ordning vid måltiderna. Kattungarna försöker på alla sätt hitta en bra plats, där ingen kan tränga bort dem. De sparkar varandra i huvudet och försöker på så vis hitta en bra position. De piper och skriker och värst i det avseendet är Stisse jr. Hur de bär sig åt, vet jag inte men så småningom blir det tyst och alla äter.

Nu är hagen på plats i lägenheten. Ove hämtade den efter maten. Imorgon ska vi montera ihop den men först ska Ove dammsuga. Själv har jag redan borstat mattorna och det var underbart att äntligen kunna utföra praktiskt arbete. Hoppas nu bara att benet fortsätter att förbättras. Det ska bli så roligt att kunna ha kattungarna med i vardagsrummet. De ser oss och vi ser direkt, om någon vill komma upp och gosa. Jag ska ta bilder på det imorgon. Idag tog jag en "videosnutt" på kattungarna i bolådan. Tyvärr kan jag inte visa den här. Den måste laddas upp på Youtube först och jag har ännu inte satt mig in i hur man gör. Ska bli så småningom.

15 apr 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)