Imorgon ska de flytta

..... till en större barnkammare. Småttingarna har svårt att få plats när de ska äta. De är så runda och goa nu, så Sandie behöver mer plats för att kunna sträcka ut sig i sin fulla längd, så att alla kan ligga på rad bredvid varandra. Dessutom är det bökigt när man vill titta på dem eller väga dem. Jag tycker också att det blir roligare för Sandie att få vara tillsammans med Ove, mig och de andra katterna. På kvällarna sitter vi alltid i vardagsrummet och jag vet att Sandie också vill vara med. Hon kommer ut till oss korta stunder men har ingen ro att stanna kvar någon längre stund, för hon tänker på sina bebisar. Hon är väldigt ansvarstagande, vilket jag naturligtvis är väldigt glad för.

Vid vägningen idag stannade vågen på 200 g för Musse, Molgan och Myran. Mimmi vägde 180 g och minstingen, Mickey’s vikt var 170 g. Vi har ju en riktig barnvåg, vilket är avsevärt mycket bättre än en hushållsvåg. Trots att den är hal klarar kattungarna att kravla sig framåt på den. Pälsen är tjock och ljus men jag vill återkomma med besked om färg och teckning. Jag har en teori men Carina ska också få titta och ge sitt utlåtande. Så gjorde vi med den förra kullen också och kom fram till samma resultat.

Jag behöver inte slå på väckningsfunktionen på telefonen inatt. Den har, alltsedan kattungarna föddes, stått på 02:30 men ungefär då kommer Ove hem inatt efter att ha gått vakt i båtklubben. Det är inte många som sjösatt sina båtar ännu men några få har trotsat vårens sena ankomst och tagit en liten tur med båten.

Jag fick ett överraskande brev idag från en intresserad kattungeköpare. Jag berättar mer om det imorgon.

Bild 1: vackra Sissel (som ska ställas ut 6 maj), bild 2: Sissels dotter, Ninni, i planterartagen :-).

 
19 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)