Inför flytten

Idag kom småttingarnas stamtavlor. Jag har också själv förberett flytten genom att beställa tid för den andra vaccinationen mot kattsnuva och kattpest, ID-märkningen och veterinärbesiktningen. Mitt råd till alla uppfödare är att kolla priset och jämföra kostnaden mellan olika mottagningar. Idag äger Evidensia 60% av marknaden, har man sagt mig, och vartefter Evidensia tagit mark har priserna stigit. Som jämförelse kan jag nämna att Bromma vet tar 595 kr per kattunge (om man kommer med tre kattungar eller fler). Evidensia i Spånga tar 960 kr. I mitt fall skulle jag alltså behöva betala 1825 kr mer, om jag skulle åka med småttingarna till Spånga!!!

Det var länge sedan jag hade en ”ograverad” dag men oh, vad jag njöt av att inte ha någon tid att passa idag. Visserligen är det ingen höjdare att sortera post men det känns skönt nu. Jag har skapat nya mappar med undermappar och flyttat in alla e-brev (från inkorgarna) i rätt mapp. Imorgon ska jag ge mig på de brev som ligger i ”skickatmappen”. Därefter ska jag försöka gruppera de 474 Pages-dokumenten och lägga i rätt mapp. Mapparna skapade jag redan förra sommaren. Meningen var - då som nu - att all post, som jag vill ha kvar, ska sorteras och därmed vara lätta att hitta vid behov.

Imorgon kommer Ethel, Robin och Robins pappa för att hälsa på sina kattungar, Blue och Safir. Innan dess ska Ove montera isär klättertornet, som tidigare var uppmonterat i hallen, men nu ligger på golvet i arbetsrummet. Klockan 14 idag kommer en snickare som ska ge mig ett ungefärligt pris på, hur mycket det kommer att kosta att göra ett förråd av en del av arbetsrummet. Vad härligt det ska bli att kunna tömma ett av förråden i grannhuset och ha alla mina saker nära till hands. Uppriktigt sagt är jag kanske ännu gladare för det än att det äntligen blir av att rensa (båda förråden).

14 jun 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)