Informationsbladet

Det går inte att förneka att jag ibland önskar att klubben hade mer pengar. Mer ekonomiska resurser möjliggör centralt belägna lokaler för medlemsmöten och årsmöte, informationsblad i bra format och färgtryck och utbildning i dataprogrammet InDesign i kursverksamhetens regi. Utbildningen kostar c:a 2 500 kr  men om Carina och jag skulle behärska programmet, skulle vi kunna köpa in det det och inte vara så beroende av Christoffer, som hela tiden söker jobb. Jag har full förståelse för, om han inte vill fortsätta hjälpa oss, den dag har får ett arbete. Vi har annonserat efter personer, som både bemästrar programmet och vill arbeta idéellt men tyvärr ......inget napp. Att låta trycka informationen som ett A4-ark delat på mitten skulle ge ett trevligt format med fyra sidor att lägga text och bilder på fina Ragdolls på men det har har vi inte råd med. Det skulle kosta drygt 4 kr styck. Istället får vi själva försöka få till något och det kommer att bli ett blad med tryck på båda sidor, tryckt på egen skrivare. 

Tidigare år har vi fått låna Agrias lokaler på Värtavägen utan kostnad. Nu har Agria flyttat utanför stan och det är betydligt mycket mindre centralt. Inte bra! Nu ska vi försöka fixa en annan lokal, helst också gratis. Vi har en del idéer om, hur det ska gå till men allt tar tid. Tur att både Carina och jag är entusiaster och tror att det mesta går, om man tror på möjligheten och arbetar för att genomföra den. Det gäller bara att inte ge upp. 

Hade planerat att skicka en beställning på visitkort idag men det jobbet ska flyttas till morgondagen. Det är det enda arbete jag ska utföra imorgon, för jag har bjudit hem en före detta kollega på lunch. Jag ser fram emot att träffa Kristina. Hon och jag har upplevt många trevliga, roliga, jobbiga och besvärliga stunder tillsammans, såväl på fritiden som på arbetet. Trots att Kristina kommer från landsbygden i Småland är hon inte samma djurvän, som jag har inbillat mig att personer uppvuxna med djur är. Det enda djur Kristina haft i sitt vuxna liv är en undulat, som kom flygande till hennes bostad och fick flytta in. Återstår att se, om jag kan övertyga henne om att hon och maken skulle älska att ha ett mysigt djur nu, när båda gått i pension.

25 okt 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)