Inga kattungar längre

Minnet av hur jobbigt det var med den förra kullen, både fysiskt och psykiskt, har börjat blekna och uppriktigt sagt längtar jag efter kattungar. För att vara ärlig har jag t.om. av och till funderat på att köpa en ny avelshona. Som väl är har jag "återfått förståndet" och slagit bort tanken. Det är ett oerhört ansvar att föda upp djur, i mitt fall katter, och även om man slipper stödmata småttingarna (var fjärde timme dygnet runt) krävs mycket tid, engagemang och kärlek för att kattungarna vid flytt ska vara både nyfikna, trygga och tillgivna. 
När jag tänker på hur orolig jag var för de pyttesmå liven i den förra kullen, känner jag att jag inte vill utsätta mig för en sådan risk igen. Planen är att nästa katt som ska växa upp här, ska vara ett av våra "barnbarn" - en son till Zinja. Hennes ägare har lovat mig att få köpa en kille så jag hoppas innerligt att Zinja får en son och att detta kommer att bli verklighet.

Zinjas pappa heter Malte och han bor i Uppsala. Malte är en stilig kille i sina bästa år. Det var länge sedan han träffade Zinjas mamma och han börjar nu att längta efter en ny tjej. Han lånas ut till HCM-testade tjejer och uppgifter om Malte finns under rubriken "Uppfödare" på Ragdollklubbens hemsida. Hans EMS-kod (EMS=easy mind system, som anger kattens ras, färg och mönster) är Rag a 03; en blå bicolor. Malte innehar championtitel och ska under våren tävla i Norge för att förhoppningsvis tilldelas titeln Internationell Champion. Jag kan varmt rekommendera denne kille som är lika trevlig som stilig.

 
15 jan 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)