Inga sekreterare, tack

Jag önskar att jag skulle tycka lika mycket om pappersarbete som mina fyrfota "sekreterare". De älskar, när jag sätter på den stationära datorn. Inom en minut har den första katten hoppat upp på skrivbordet och strax efter kommer nummer två. Stina är inte intresserad av skrivbordsarbete och det är ju skönt. Båda katterna sätter sig mitt framför skärmen och följer intresserat pilen, när jag flyttar runt den. Ännu roligare är skrivaren. Det är jättespännande att se, när papperen kommer fram. Eftersom katterna är i vägen lyfter jag ner dem. De hoppar alltid upp igen en gång mer än jag lyfter ner dem. I dessa lägen är det bäst att ge upp och försöka igen, när de somnat ordentligt och inte hör.

Imorgon måste jag slutföra bokföringen och skicka alla papper till redovisningsbyrån. När det är klart kommer jag att känna stor lättnad. 

Nu vill jag inte tänka mer på det utan istället titta en gång till på den lilla videon, som familjen Flykt skickade på lilla Izzie, när hon försöker ta sig upp i lampan

 

8 mar 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)