Inget inlägg igår

Först strax före klockan 01 hade jag sammanfattat ”kattdagen”, som startade redan klockan 10, då jag intervjuade Anna-My på Royal Canin. Det är så intressant att få prata med personer, som kan sin sak. Vi talades vid i drygt en timme, ett samtal som jag sedan försökt få ner i skrift (med ett begränsat antal tecken). Det är iallafall klart och finns nu i ”under korr-mappen” i DropBox i väntan på att Carina och jag tillsammans ska gå igenom utkastet och sedan lägga det i ”x-klart” till Daniel. 

På eftermiddagen kom Elin och Melodie. Det krävs mycket förberedelse innan inspelning. Många idéer och tankar ventilerades igår, vilket är nödvändigt för att podden ska bli bra. Båda tjejerna är under 30 år. Jag tänker sällan på ålder men det är ändå fantastiskt att de vill ha mig med. Vi skapade en mapp i DropBox och döpte den till Prata Katt och därefter några undermappar. Vi är alla tre överens om att vi vill ha tydlig struktur. Meningen är inte att vi ska följa ett skrivet manuskript, utan vi ska tala fritt ur hjärtat men med olika teman i avsnitten. Det kommer att bli bra och oerhört ROLIGT!

Ragdollklubben har fått datum och tider för den rabatterade ultraljudsscanningen och anmälningarna har börjat rulla in. Så långt jag vet har Södra Djursjukhuset länge legat lägst i pris i Stockholmsområdet, när det gäller PawPedsgodkända veterinärer. Det är endast ett 15-tal djurdoktorer som har den behörigheten. Det ordinarie priset är 1 900 kr, våra medlemmar betalar 1 500 kr. Intresset är stort och vi kan erbjuda två datum med 8 katter vardera. 7 katter är redan inbokade! Glädjande att våra uppfödare vill följa rekommendationerna i hälsoprogrammet!

17 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)