Inget särskilt

Dagen har ur katthänseende varit tämligen händelselös. Själv har jag varit hemma hela dagen utan några "måsten" eller "ska". Det resulterade i att jag vilade från Trasdockan och istället slappade. Jag såg sista delen i TV1:s dokumentärserie om Jan Stenbeck och kan rekommendera följetongen till alla, som inte sett den. Man behöver inte dela hans åsikter och ledarskapsstil för att tycka att serien är intressant.

Katterna har oftast samma rutiner på dagnarna. De sover på förmiddagarna - alltid minst en i sängen, oftast en - ibland två- på balkongen i varsin stol eller på "trädet" (en eller två). Så var det också idag men "sekreterarna" (Stisse och Sandie) registrerade direkt, när jag satte på datorn och inom 30 sekunder hoppade båda upp på skrivbordet. Vet inte vad det är som lockar. Tasse var ännu mer intresserad av skrivbordsarbete. Han älskade ljudet av skrivaren, när den startade. Många nätter vaknade jag av att han "trampade igång" den. Knappen på skrivaren satt på ovansidan (på min nya skrivare sitter knappen på fronten, kanske har tillverkaren haft samma problem med "sekreterarkatter) och han visste att den startade om han trampade på den. Jag är förvissad om att han var medveten om, vad han gjorde. Det var ingen slump! I sin ensamhet i mörkret hoppade han upp på skrivbordet och njöt av att han behärskade teknikenlaughing. Eftermiddagen var också lik de flesta andra eftermiddagar. Katterna är vakna men trötta eller kanske bara lata. De ligger någonstans i lägenheten och tittar på, vad jag gör eller om det är något spännande ute. Idag lade sig Stisse bredvid mig, när jag "pratade Trasdockan" med Carina i telefonen. När vi avlutat samtalet kammade jag honom. Det är så lätt nu, sedan jag skaffat Mirakelkammen. Han gillar att bli kammad med den och gör inga "utbrytningsförsök", som han gjorde, när jag använde den gamla kammen.

Nu sover alla mina kissar oxh jag ska försöka gör detsamma.

30 jul 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)