Inspelning

Tyst, tyst när jag vaknade. Stisse låg på kylmattan i sovrummet, Sandie på tornet och Stina hade somnat på armstödet på soffan, där hon har god uppsikt över fiskarna när hon är vaken men nu hade hon somnat.

Jag åt frukost ensam. För ett par veckor sedan slutade Sandie att tigga ost. Hon som varit helt galen i Prästost nosar numera bara på ostbiten och går därifrån. Oförklarligt! Jag tycker förvisso att det är skönt att slippa tiggandet men det var tråkigt imorse, när alla kissarna sov. De låg kvar på samma ställe, när jag stängde dörren för att åka till Elin för att spela in två nya avsnitt till podden.

Neo släpade sig nästan ända fram till dörren för att hälsa, när jag öppnade dörren. Den sista biten tyckte han att jag fick ta och slängde sig ner på golvet en bit in i hallen. Värmen och några dagar hos mormor (Elins mamma) i Uppsala var förklaringen till att både han och hans syster, Ninni var väldigt trötta. Hos mormor får de vara ute. Efter en kortare hälsningsprocedur med katterna satte jag mig framför mikrofonen och efter en liten stund startade vi inspelningen. Numera sköter Elin spakarna på egen hand, så vi är inte längre beroende av Leo (Elins sambo), som tidigare ansvarat för tekniken.

Förutom att vi spelade in två avsnitt idag, ”Hur blir man uppfödare”, en fråga från en lyssnare och ”Hälsoeffekter av att umgås med djur”, planerade vi datum för nya inspelningar och datum för sändning, telefonmöten och en planerings- och avstämningsdag. Det är mer än ett halvår sedan vi startade Prata Katt och nu vill vi analysera våra sändningar. Vad var bra? Vad var mindre bra? Vad ska vi förstärka, göra mer av, göra mindre av, tänka på osv? Vi ska nu fundera - var och en på sitt håll - över hur vi ska lägga upp dagen. Som vanligt förde Elin anteckningar, vilket jag är tacksam över. Vi är överens om att det bästa är att skriva in allt vi planerat i ett Numbersdokument. Då får vi snabb överblick över vad som ska göras; när, var och av vem. Det finns också plats för korta noteringar.

Katter är nyfikna, påhittiga och snabba, så det gäller att se upp. Bl.a får man som kattägare aldrig sätta på disk- och tvättmaskinen utan att dessförinnan noggrant ha kontrollerat att det inte finns en katt i den. 

 

 
7 aug 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)