Inspelningen

Igår vid 14-tiden tog Irene, Peo, Elin och jag plats vid mikrofonerna, som Elin och Leo ”riggat upp” i samtalsrummet i den nybyggda veterinärdelen, en trappa upp i samma byggnad som djuraffären. Elin inledde som vanligt avsnittet och Irene och Peo presenterade sig. Peo är nyanställd och har aldrig tidigare arbetat i djuraffär. Däremot har han mångårig erfarenhet av katter och är både uppfödare och utställare av norsk skogkatt sedan 20 år tillbaka. Det var intressant att lyssna på den utvecklingstrend som är tydlig inom zooaffärsvärlden; både beträffande djurägarna och produkterna - allt från foder, strö och kattleksaker till djurägarnas vetgirighet och jakt på kunskap. Vi träffade Josefin, som är ansvarig för marknadsföring och webb. Tillsammans med henne som Bromma Zoo’s representant ska vi  starta en tävling i vår podd. Fina priser! Kul! Häng med!

Efter ”pratet” gick vi ner i butiken för att få en avslutande filmsnutt. Vilken överraskning! Där mötte vi Marita och Bertil, som driver katthemmet Sagatun, där vi spelade in ett avsnitt i maj. Ett glatt återseende! Nöjda med dagen åkte Elin och jag hem med varsin kartong Ever Clean, som Irene presentade oss med. 

Annelie, som köpte Smulan, var här idag. Vi åt lunch på balkongen och pratade om allt mellan himmel och jord. Min lilla uppfödning har givit mig många nya, fina vänner. På köpet får jag också följa ”mina” kattungar genom livet. Det är en ynnest att kunna få välja de allra bästa kattungeköparna bland många bra; att Spinettkatterna är så eftertraktade. Visserligen skulle jag aldrig sälja en kattunge till någon jag tror inte skulle vara lämplig men det är ju inte hållbart att behålla alla kattungar i längden. Planen är att vår nästa kull kommer under hösten och det är Sissel som är den tilltänkta mamman.

Ove hämtade vår andra KattBox på posten idag. Lådan är väldigt populär och alla katterna samlades direkt kring den och väntade med spänning på att få ta del av innehållet. Riktigt bra leksaker, väl värt att testa en prenumeration! Den är inte bindande och kan se lite olika ut, kolla själva! Prata Katt har en kod, som ger 25 kronors rabatt vid beställning. Lyssna på Prata Katt och få koden till KattBox!

 

 
28 jun 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)