Instagram

Utökade möjligheter på Instagram! Det kommer att gå att ladda upp filmer, som är upp till en timme långa, om jag förstod saken rätt. Som jag skrivit tidigare, sitter jag inte koncentrerad framför TV:n under ”Nyhetsmorgon” men jag vill åtminstone höra nyheterna, så apparaten står på medan jag fixar med annat. Idag uppfattade jag nyheten om Instagram först när inslaget var nästan slut. Därför vet jag inte om möjligheten finns redan nu eller om den är i kommande. När det än blir, välkomnar jag den. Tänk så roligt det skulle vara att kunna visa hela intervjuer med intressanta ”kattmänniskor”, dvs personer som på ett eller annatsätt jobbar med och/eller för katter.

När jag vaknade imorse låg jag längst ut på kanten av sängen. Den största delen av bädden upptogs av tre sovande kattungar och deras mamma, alla utsträckta i sin fulla längd :-). De andra småttingarna sov på balkongen. En halvtimme senare var gänget igång; först genom att tigga ost av Ove och sedan började aktiviteten katterna sinsemellan. De jagade varandra, brottades och lekte med bollar och möss - allt i mycket högt tempo. Vilken utveckling på 8 veckor! Igår tittade vi på en exakt två månader gammal filmsnutt på kattungarna. Då kunde de bara kravla fram.

I vår miniserie i Prata Katt (på söndagarna) ska Elin och jag börja ta upp kattungens utveckling vecka för vecka. Imorgon ska vi spela in det första avsnittet. Precis som med de egna barnen glömmer man fort vad som händer när. Vi pratade om att ta upp de fyra första veckorna imorgon men egentligen tror jag att det räcker med att tala om tiden från första andetaget fram tills kattungen är två veckor. Vi får se hur långt vi hinner på max 10 minuter.

 

 

25 jun 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)