Instagramkonto

Mina kattungar finns på Prata Katts Instagramkonto idag - en liten video. Tyvärr är jag ju en mycket usel fotograf men det går nog ändå att se hur söööta de är ........och busiga. De är så duktiga att både gå och klättra. Ännu har de inte frestats att äta av bebisfröna och inte heller behövt använda sin toalåda men jag skulle tro att det blir inom de närmaste dagarna. Imorgon startar deras femte vecka i livet.

Precis som jag är de vuxna katterna väldigt nöjda med vädret. Nu är det härligt och balkongdörren kan stå öppen. Själv slipper jag hoppa upp och ner från soffan för att öppna till katterna. De vill gärna vara ute men HAATAR stängda dörrar. Det blir perfekt även för småkissarna, som kan vara ute och klättra upp i det lagom ”farliga” tornet, c:a 140 cm högt, och även sova i den lilla vaggan där.

Ingen av småttingarna har ännu smakat på maten. Däremot har de väldigt roligt, när de kravlar i och ur toalådan. Det märks att de är mycket livligare nu, inte minst på ordningen i hagen. Eftersom de kliver på matfatet, har de spritt ut maten överallt på underlaget. Just nu väntar jag på att de ska vakna. Sedan ska det städas!

Prata Katt ska ha en hemsida och Leo, Elins sambo, ska designa den. Jag och Elin har lämnat förslag på flikar och ska börja diskutera innehållet lite närmare nästa söndag. Bl. a kommer vi nog att be om kattbilder från lyssnarna och sedan utse en ”månadens katt”, som vi publicerar på hemsidan. Vi har många fler idéer och hoppas även på tips från lyssnarna och er läsare.

11 maj 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)