Inställt

Det viktigaste är faktiskt inte vikten utan allmäntillståndet hos den lilla kattungen. Med brist på sömn är det lätt att glömma bort att det är just det, som är det viktigaste - långt myckert väsentligare än de siffror vågen anger. Jag får hela tiden påminna mig om det, särskilt nattetid, då krafterna sinat. 

När vi vägde kattungarna på kvällen igår, visade det sig att minstingarna stått stilla i vikt under dagen och behövde tillmatas. Jag fattade då beslutet att ställa in medlemsmötet idag. Kattungarna går först! Carina tog kontakt med Agneta på Djurambulansen. Hon hade full förståelse för att mötet inte skulle bli av och lovade att komma och berätta om sin verksamhet vid ett senare tillfälle. Lotta tyckte nog närmast att det var en fördel att mötet flyttades fram, eftersom hon då kunde fortsätta vårstädningen av balkongen och färdigställa planteringen av diverse fröer och lökar. Själva började Ove och jag att mata kattungar. Minstingarna var glupska och jag kände mig mycket lycklig, då de bad om mer mat när de första 5 millilitrarna gått ner.

Sandie lämnar sina bebisar endast korta stunder och vi serverar henne mat i boburen, när vi tycker att det var ett tag sedan hon åt och kanske vill ha sig något till livs men inte vill lämna barnen. Jag inbillar mig att den söta kattungemjölken triggar hennes aptit, så den serverar vi till förrätt. Huvudrätten består av den vanliga blandningen; Kitten, Sheba och Lanz. Sandie äter med god aptit.

Ulrica har varit ett underbart stöd och jag kommer att vara henne evigt tacksam. Hon ska iväg på jobb ikväll och när vi väger kattungarna (vid 7-tiden) imorgon har Ulrica installerat sig på sitt hotellrum på Teneriffa. Hon kommer att vara hemma igen på torsdag men har innan dess också hunnit flyga ett gäng passagerare till Gran Canaria. När hon ringde idag berättade hon att hennes nyopererade Dinah nu mår bra; hon både äter och umgås med sin kattfamilj. Nu hoppas vi att vägen framåt går helt utan problem för Ulrica, mig och våra katter.

Jag känner stor tacksamhet även mot Eva, som avsatt så mycket tid och stött mig så mycket både före, under och efter förlossningen. Tack, Eva!

6 apr 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)