Inte alltid som man tänkt sig

Igår ringde jag en av mina allra äldsta väninnor för att önska henne god jul och höra, hur hennes jul var planerad. Ja, inte hade hon tänkt fira julafton i sängen med feber, svarade hon! Jag då, hur hade jag tänkt? Ove och jag skulle hjälpas åt som vanligt - han fixa Jansson och jag köttbullarna, han handla färska grönsaker medan jag skulle koka ägg, skala räkor och placera på lite majonnäs på ägghalvorna osv, osv. Men som sagt........det blir inte alltid som man tänkt. Ove blev också sjuk!

Barn och barnbarn kom som avtalat -  förutom min dotter Kristin som skulle åka med färdtjänst. Kristin har diagnosen Down’s syndrom och - kanske säger jag så här för att jag är trött - men jag känner att med färdtjänstberättigade är det inte så viktigt. Kristin skulle ha varit här 14:30, hon kom 17:00!!!

Katterna och Kristin spelar inte i samma lag :-). Kristin är rädd för dem (fastän de alltid är vänliga) och de vill att hon ska klappa dem - en kombo som inte fungerar. Allergiska personer och katträdda sitter blick stilla och iakttar vad katterna gör. Katterna blir oroliga av att människor inte rör sig och måste då gå fram och ta reda på vari felet ligger. Alltså - inte bra!!! Idag räddades Kristin från katternas uppmärksamhet pga. att de tycker att det blir för mycket med massor av människor och glada barn. De är vana vid några få besök åt gången (för matte gillar inte heller när det blir så många att det inte går att umgås med någon på ett bra sätt). Idag blev det för mycket för katterna, så de valde att stanna i sovrummet i väntan på att åtminstone några av besökarna skulle avvika.

Molgans (bild 1) matte vet hur glad jag blir för att få följa honom. Så här stor och fin har han blivit (född i april 2018). Vilka fantastiska kattungeköpare - jag säger det än en gång - jag har! Trots att tiden gått, kommer de ihåg att jag uppskattar så oerhört att ”få vara med” även efter det att de flyttat från oss. Idag kom en bild på Mitzi (bild 2) (flyttade för tre år sedan). Kanske förstår inte ”icke-uppfödare” att varje kattunge får en bit av Oves och min själ - men så är det faktiskt! Jag vill aldrig tränga mig på mina kattungeköpare men alla vet att jag blir överlycklig, om jag får hälsa på kattungarna någon gång. Idag fick jag även ett foto på Sandies barnbarn, en liten kille. Tyvärr tar inte programmet emot formatet på bilden på honom.

 

JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER ALLA MINA BARN!

 
24 dec 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)