Inte än

Kattungarna är mycket medvetna om att det finns en värld utanför hagen. Så snart jag närmar mig, springer de fram till "dörren" till hagen och börjar klättra uppåt i nylongallret. De är duktiga på att klättra nu och, om hagen inte hade en 5 cm bred kant upptill, skulle de kunna ta sig ut. Inte heller idag ville de provsmaka maten vi ställde fram, Leo och jag. Den åt Stina upp istället :-).

Leo är väldigt förtjust i katterna, mest i Stisse och kattungarna. Han hjälpte mig att styra tillbaka ungarna, när de var på väg ut från filten. De har en tendens att springa åt varsitt håll och är snabba nu. Därför är det bra att vara två, när de är "i frihet". Leo har också vikarierat som dörrvakt och släppt både ut och in Stina, när hon så befallt.

Det är nästan omöjligt att ta sig in i arbetsrummet nu. Vid halv tiotiden blåste Leo upp sin medhavda  gummimadrass, en jättelik bädd ämnad för två. Den är placerad framför soffan. Bordet är flyttat och står framför madrassen ända mot TV-bänken. Då finns det inte en millimeter att gå på, om man behöver gå in i arbetsrummet. Om man ska dit, får man ta sig fram genom att gå via soffan. Det gäller att man tar med sig det man behöver därifrån, innan man lägger ut madrassen. Den är som sagt gjord för två och det ligger två där - Leo och Sandie.

Imorgon måste vi träna kattungarna att äta riktig mat för det kan de inte än - men snart.

6 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)