Inte ensam längre - underbart

Så gulligt! Vad roligt! Victoria och Martin har skaffat ytterligare en kisse. Ragdollkatter tycker, som de flesta vet, inte om att vara ensamma och uppskattar mycket att ha en kompis på fyra ben, hund eller katt. Om det är en tjej eller kille vet jag ännu inte men hoppas inom kort få lite mer upplysningar om den nya familjemedlemmen. Som sagt - Ragdoll "smittar".

Carina (Ragdollklubbens ordförande) och jag har bestämt oss för att åka till Örebro i september. Då arrangerar Scandinavian Ragdoll Club (SRC) en heldag i Örebro med seminarium om avel med vitfläck och efter det pälsvårdskurs med Eva Porat. Egentligen kommer dagen inte att kosta mig mer än resan. Seminariet kostar 200kr men då får man också medlemskap från den dagen och hela 2016. Min plan var att bli medlem nästa år och det skulle kosta 200kr. Det känns, som om SRC bjuder på utbildningsdagen.

Jag stormtrivs i Sundbyberg; en riktig stad, liten och trevlig. Här finns allt jag behöver (utom biograf) och allt ligger nära. Mindre än 50 meter från bostaden till ingången till pendeltåg och tunnelbana, tvärbanan och flera bussar. Åtta minuter till Centralen! Det kan inte bli bättre. Jag har kollat SJ:s hemsida och sett att jag kan åka tur och retur Örebro-Sundbyberg med ett tåg härfrån. Jag behöver inte ens ta mig till Centralen. Priset var också en glad överraskning, 95kr i vardera riktningen.


Jag tycker mycket om att lära mig olika saker. Jag letar dagligen efter nya kunskaper om katter. På nätet kan man hitta massor av spännande saker. SVERAKS hemsida  t ex nnehåller mängder av fakta om katter. Det blir roligare och roligare att leva med katt, ju mer man kan. Titta själv! www.sverak.se

 

 
22 jul 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)