Inte mycket händer

Jag hatar att ligga i sängen förutom, när jag ska sova. Det är mycket mer "spännande" att sitta i soffan och göra ingenting. Nu kan jag inte det och det blir därför många timmar i sängen iallafall, eftersom det är jobbigt att sitta på en stol. Givetvis gör jag det men efter en timme protesterar hela kroppen. Eftersom katterna är av en annan åsikt, finns det inte så mycket att berätta om dem. De älskar ju sängen och sover hela tiden där, när jag är där. Undantaget är Stina som går runt i lägenheten och skriker, efter det att hon varit på lådan. Hon löper igen, stackars tjej! En kull till och sedan räcker det med kattungar för hennes del.

Vi har fått överta Kajsas "väst" - den hon använde efter att hon blivit kastrerad. Det är jättesnällt! Innan Stina ska ha den, ska Saga låna den. Nicke har beställt tid på Evidensia i Kungens kurva för Saga. Hon ska kastreras 22 feb. Om man inte ska använda sina katter i avel, gör man klokt i att kastrera dem. Det mår de bäst av. 

Imorgon hoppas jag kunna utföra lite enklare sysslor. Det är bra att vara uppe för både kropp och själ. Om det blir som jag hoppas, ska jag laga middag; skala några potatisar och stoppa in en falukorv i ugnen. Kan tyckas enkelt men inte nu.

Ikväll blev jag uppiggad av två mms; det ena kom från familjen Borgh, det andra från familjen Jadbris. Katterna är födda av samma föräldrar med ett års mellanrum. Otroligt att en katt kan växa så mycket på ett år!

 

 

 

 
11 feb 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)