Inte nosat ännu men...

idag var halva Stisse inne i barnkammaren. Uppriktigt sagt tror jag att det främst berodde på att det stod extra god mat i buren och att Sandie lagt sig tillrätta med kattungarna, som åt. Det fanns lite av kattungematen (som Sandie äter) blandad med Feline, som alla katterna älskar. Naturligtvis är det ingen mat för en sex kilo tung, kastrerad Birma men eftersom Stisse inte kan läsa, så vet han inte att han absolut inte ska äta annat än mat anpassad just för kastrerade katter. Hur som helst vågade han sig iallafall in med frambenen men tittade lite oroligt på Sandie. Hon hade inget emot hans närvaro. Stisse själv kommer ihåg, vad som hände när han av misstag råkade hamna i bolådan, när Stina hade kattungar. Hon blev ursinnig, fräste, spottade och jagade honom in under sängen. Snälla Stisse hade inte menat något illa utan bara missbedömt avståndet, när han skulle hoppa över bolådan men hamnade i den.

Idag har katterna varit med och planterat blommor på balkongen. Både de och jag längtar tills det blir tillräckligt varmt för att låta balkongdörren stå öppen så katterna kan gå ut och in, som de själva vill.

Våra Katter, SVERAKs medlemstidning, kom idag. Man brukar beskriva olika kattraser i tidningarna; både utseende, temperament och övrigt som är utmärkande för just den sortens katt. Den här gången handlade det om ragdoll. Eftersom jag tycker om att skriva, har jag självfallet försökt dra mitt strå till stacken dels genom att tillsammans med Carina, Ragdollklubbens ordförande, göra en presentation av rasen och dels genom att skriva en liten snutt om hur jag hittade till rasen. Det finns också en spännande historia om en kattunge, som exporterades till Shanghai i det här numret. Den som funderar på att köpa en ragdoll gör klokt i att köpa Våra Katter 2/2018. Den kostar 50 kr. 

Planen igår var att jag skulle filma min lilla kattfamilj idag för att sedan lägga videosnutten på Prata Katts Instagram men det får bli imorgon istället. Blomköpet, frissan, planteringen och matlagningen tog längre tid än jag trodde.

30 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)