Izzie har fått en syster

Det kom ett sms på kvällskvisten från Anette. Hon skickade bilder så att vi skulle få se familjens nytillskott lilla Shadow, en black smokie Maine Coonblandis. Jättesöt! Som de flesta andra katter var Izzie tll en början avaktande och inte direkt välkomnande men redan efter ett par dagar upptäckte hon att det är rätt trevligt att ha en kattkompis också. Jag brukar ju påpeka för alla kattungeköpare värdet av att kunna ge sin lilla kisse en fyrbent kompis. Om katten själv får välja .....

Det börjar bli vår. Katterna märker det också och börjar vilja vara ute på balkongen allt längre stunder åt gången. Vi ville också ut i solskenet och åkte ner tll Pampasområdet för att fika och titta på fåglarna men fick vända om och styra kosan mot Bromma Blocks. Inget café öppet i Pampas. 

Nicke ringde och han hade just avslutat kamningsptoceduren med Sissi. Hon ligger helt stilla och njuter av processen och det är bra, för persern ska ju helst kammas dagligen. Även Carin ringde för at vi skulle bestämma vilken dag, vi ska hjälpa henne att bada Greven. Han är en katt, som vet vad han vill och om han ogillar något, går det inte att ta miste på det. Vi ska ta med vår balja, shampoo och balsam och hjälpas åt med badet. Det ska ske på fredag. Vi ska snart bada Stina och Stisse också. Sandie ska inte stressas nu. 

Tittade på grovplaneringen till Trasdockan nr 2 idag. Det blir en hel del att läsa in, innan vi - eller åtminstone jag - kan komma igång och skriva. Christoffer ligger nog lite efter med sin del i det kommande numret men det beror nog mest på att han drabbats av "musarm" i både höger och vänster arm. Stackarn! Han bör vara klar med sitt arbete senast om en vecka.

Nu är det dags att försöka sova för redan innan klockan 10 ska Ove och jag åka in till Kaplans för att titta på en Breitling. Spännande!!

 
29 feb 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)