Izzie på semester

Igår kom ett efterlängtat sms från familjen Flykt, som äger Izzie. De tvåbenta i familjen har tillbringat sina lediga sommardagar på Öland men Izzie fick vara hos sin "mormor" i Hälsninland. Där var hon även i påskas och trivdes också då mycket bra där, när hon väl var framme men hon tyckte att det var plågsamt med bilfärden, vet inte hur hon klarade den nu senast. 

Inga katter är förtjusta i förändringar. De vill ha samma sand och foder, som de är vana vid och allra helst slippa flyttas från sitt revir. Izzie var i alla fall inte ledsen av att vara 25 mil hemifrån utan anpassade sig väl till den nya miljön. Ibland måste man lämna bort sin katt och trots att man givetvis saknar kissen under separationen, slipper man dåligt samvete, när man vet att den har det bra och trivs.

Sandies revaccination var planerad till första veckan i augusti. Vi har nu tidigarelagt den och planerar åka till Evedinsia Västerort på måndag. En katt som ska ställas ut måste ha giltigt vaccinationsskydd och får inte vara vaccinerad senare än 15 dagar innan utställningen. Vi planerar ta med henne till Djurens helg och få en första, inofficiell bedömning innan vi ska ställa ut henne på riktigt.

Imorgon ska jag berätta om ett annat sms, som gjorde mig glad. Det kom från Conny, som köpte Maxi, RAG a (blå colourpoint). Han har redan hunnit bli mer än fyra år, "den lille killen"!

 
18 jul 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)