Jag är ju pensionär

....men trots det hann/orkade jag inte skriva något på bloggen igår. Det borde inte vara några problem, eftersom jag inte förvärvsarbetar längre men... Det är min personlighet som är anledningen till att den 'ograverade" tiden ofta är knapp. Jag beklagar mig inte för jag har själv sagt ja till alla mina åtaganden, det är bara en förklaring till att det inte blev något skrivet igår.

Idag fick jag ett sms som gjorde mig glad. Det kom från Peter, husse till Kajsa och Buster. När vi talades vid senast gällde det, icke förvånande :-), just katterna. Kajsa, som alltid älskat sin bror, hade börjat fräsa åt honom. Vi kom tillsammans fram till att orsaken troligtvis var att Buster badat och nu luktade annorlunda än han brukar. Kajsa uppskattade inte den främmande doften, som i mattes och husse näsor var tilltalande. 

Nicke ska åka till Gran Canaria på söndag. Under de dagar han ska vara borta, ska Saga bo hos Richard och hans familj, i vilken en kanin ingår. Hur kaninen och Saga kommer att uppfatta varandra återsrår att se men själv tror jag att det inte kommer att bli några problem. Saga är väldigt vänligt sinnad, så även om hon inte kommer att älska kaninen, så tror jag inte att hon vill göra den illa.

Här kommer några bilder på fina Kajsa och Buster.

 

 
16 feb 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)