Jag blir så glad!

Det känns som om samspelet mellan kattungarna och deras mamma börjar fungera riktigt bra nu. Det blev ju en något annorlunda start på Sandies produktion av mjölk och digivning. Mjölkroduktionen bromsades ju, som jag tidigare skrivit, av de kvarvarande kattungarna (för att vara exakt moderkakornas hormonproduktion) så det blev till en början inte så mycket mat till de tre som redan var födda. Kattmammor, f.ö även människomammor, producerar oftast den mängd mjölk som avkomman efterfrågar men först måste alla moderkakor födas fram. Nu suger kattungarna kraftfullare och Sandie producerar mer och hon tar jättefint hand om sina bebisar. Min högsta önskan nu är att småttingarna ska äta själva och öka i vikt utan tillmatning. 

Idag har Elin spelat in ett nytt avsnitt i Prata Katt. Av förklarliga skäl kunde jag inte vara med men Josefin, Elins granne tillika ragdolluppfödare, var med i mitt ställe och hon berättade om sin och kattmamman Sessans senaste kull; allt från parning, förlossning och kattungarnas utveckling till annonsering, köp och flytt. Från början var planen att jag skulle berätta om Sandies dito men det får bli senare. Eftersom sömn alltsedan 24:e mars är en bristvara för både mig och Ove, ska jag passa på att göra mig iordning för natten nu. Mer information om min lilla kattfamilj kommer. 

På denna förtjusande bild ser du (från vänster) Neo, hans dotter Cleo och hans syster Ninni. Cleo är på bilden på tillfälligt besök hos sin pappa och faster men snart flyttar hon till dem, Elin och Leo, där hon kommer att få sitt för-alltid-hem.

 
4 apr 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)