Jag har börjat så smått

Vi är redan två dagar in i augusti och det är hög tid att börja jobba med höstnumret av Trasdockan och nu har jag kommit igång så smått. Att jag tyckt det vara så skönt med några veckor fri från jobb beror på att det under större delen av året oftast är mycket arbete med både Trasdockan, Ragdollklubben och Seniornet. Så vill jag ha det; varken vara ledig jämt eller alltid överhopad av arbete.

Det var roligt att ta tag i skrivandet igen idag. Datum för höstens första styrelsemöte är ännu inte fastställt men kommer att äga rum någon gång i mitten av innevarande månad och datakursen börjar först i slutet av september. Snart är vi igång fullt ut.

Jag lider ingen brist på idéer, snarare tvärt om. Många avskriver jag för att jag inser att arbetet blir för omfattande, andra för att de är alltför svåra att genomföra men många lagrar jag i mitt minne - de kanske passar vid ett senare tillfälle. Idag fick jag en, som jag själv anser, snilleblixt :-). Jag ska fundera lite mer innan jag berättar. Under alla omständigheter återkommer jag imorgon med vad jag kommit på - även om jag inte är lika entusiastisk då.

Jag glömde igår att jag skulle berätta vad brevet från SVERAK innehöll. Det var Zinjas stamtavla som anlände. Hon är ju fortfarande min katt, även om hon bor hos sin fina fodervärd, Tanja. Hur jag tänkte och varför kan jag inte redogöra för men fel blev det, när jag ansökte om stamtavlor till kattungarna i Sandies förra kull. Tankevurpan gjotde iallafall att jag glömde att skriva EMS-koden för mitted, 04, vilket innebar att jag tvingades ansöka om ersättningsstamtavlor och betala in 50 kr/stamtavla till SVERAK. Ansökan och kvitto på pengarna skickade jag sedan till kattungeköparna. Dessa kompletterade, i sin tur, ansökan med den felaktiga stamtavlan de fått i samband med överlåtelsen av kattungen. Därefter undertecknade de blanketten och sände in handlingarna till SVERAK. Tyvärr utsatte jag mina fina kattungeköpare för extra jobb men ingen har klagat. Nu har alla kattungarna en korrekt stamtavla förutom Laban men i hans fall bär PostNord ansvaret. Även det kommer iallafall snart att vara löst.

2 aug 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)