Jag slapp gå ut och halka

Istället har jag varit hemma och fixat med saker på ”att-göra-listan”. Till att börja med tog jag mig an uppgiften att se över ett utkast till ett brev till kattcaféet, som öppnar om drygt två veckor. Efter det bekräftade jag datumet för vårt besök hos ”agilitykatterna” på Södermalm. Leo, som sköter kameran, har nu fått schemat för sina arbetstider på det nya jobbet och om inget oförutsett inträffar, kommer vi att kunna vara på plats fredagen 15 februari för att både spela in ett avsnitt till podden och få en video till YouTube. Sååå roligt!

På förmiddagen ringde Marie. Hon köpte en kattunge, Tingla, av mig i slutet av april 2017. Tinglas första kull föddes förra våren. Nu har Marie börjat fundera på att Tingla ska få en ny kull och då  vill hon också söka en fodervärd till en kattunge, som bedöms lämpad för avel. Om allt går enligt planerna, ska kattungarna födas i början av sommaren. Både Marie och jag är duktiga på att prata i telefon och vi hann avhandla väldigt mycket, innan Marie skulle åka till sitt arbete.

På eftermiddagen fick jag besked om att Prata Katt-gänget, jag själv, Elin och Leo, är välkommet till kattkaféet innan dörrarna öppnas för allmänheten. Jätteroligt och spännande! Nu väntar jag bara på att få datum på dagar, som passar Elin. Imorgon ska jag ringa och boka tid. Vid närmare eftertanke kanske jag tycker att det hade varit bättre att besöka kaféet, när verksamheten är i full gång - då skulle personalen kunna berätta om själva invigningen och intresset från allmänheten. Vi skulle också haft möjlighet att intervjua besökare men nu är det bestämt att vi ska komma innan invigningen. Kanske kan vi återkomma vid ett senare tillfälle, när kaféet varit igång ett tag.

 

30 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)