Ju rörigare desto roligare

Nu är det inte jag som tycker så. Jag avskyr oordning lika mycket som kattungarna älskar den. De är så stora, många och busiga nu, så vissa saker som ska uträttas får vänta tills de somnat. Det går helt enkelt inte att ha dem med.

jag längtar såååå mycket efter att få förrådet klart. Som det ser ut i arbetsrummet/kattrummet nu, vill jag helst inte gå in dit. Det var iallafall tvunget idag, för jag skulle fotografera skrivbordet, motionscykeln, den gamla sänggaveln och den nästan helt oanvända massagedynan. Allt detta skulle ut på Blocket för att bereda plats för snickaren. Det är svårt att röra sig därinne, eftersom det stora klätterträdet ligger på golvet. Nu skulle jag plocka bort saker för att få bra bilder. Kattungarna blev överförtjusta, när jag började rafsa bland sladdar, Agriakassar (en till dem var när de flyttar), skrivare, högtalare och mycket mer. De kröp in i kassarna och ”råkade” befinna sig överallt där jag skulle sätta fötterna. Det tog minst dubbelt så lång tid som det skulle ha gjort utan deras hjälp men...... jag fattar inte hur de orkar!

Vi har som vanligt publicerat ett poddavsnitt idag och det är en inspelning från Väsby Djursjukhus, som vi besökte 7 juni. Det drivs som ett familjeföretag och röstades fram till Årets djurklinik 2018. Att djurägarna varit nöjda, har jag lätt att förstå. Ljusa, trevliga lokaler och ett mycket bra  bemötande. Jag hoppas att vi får anledning att besöka djursjukhuset igen (jag har en plan men den är hemlig än så länge).

Stisse ligger på ett skåp, som står helt nära den plats där klätterträdet i hallen brukar stå. Jag ser att han är lite ledsen över att vi tagit bort det. Han älskar att ligga högt och spana ut över sitt grevskap, min lille pälsgreve. Han är nykammad nu och den fluffiga pälsen gör att han ser riktigt, riktigt pampig ut

På söndag får Mimmi besök av sin nya familj. 

5 jul 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)