Jul på Gjuteribacken

Som jag skrev tidigare, var vi på Oscarsteatern igår. Kände att det skulle bli roligt att se After Darks sista show, näst sista för att vara korrekt. Att de orkar! Ett par timmar efter att vi gått skulle de göra den allra sista föreställningen med samma höga tempo som vår. Det var en mycket trevlig eftermiddag och kväll. Av någon outgrundlig anledning inbjöds vi i mitten av veckan till mingel med cava och en intressant föreläsning om After Darks historia (innan föreställningen). Roligt att räknas som VIP-personer :-) (så stod det på biljetten, vi max 15 personer).

Vi hade tänt i lägenheten medan vi var borta men jag antar att kissarna sov hela tiden. På förmiddagen idag fick de iallafall mycket att göra, trots att de vid den tiden vanligtvis brukar sova. Anledningen var att Ove hämtat julgranen från förrådet och började sätta upp den - som vanligt - på balkongen. Katter gillar ju inte förändringar men om något händer utöver det vanliga, måste de övervaka situationen och det var precis det de gjorde idag - alla tre.

Vid 15-tiden kom Helena, som nu avsagt sig sitt uppdrag i styrelsen för Stockholms katthem. Hon har ändå mycket arbete med katter pga sitt engagement i Akutgruppen. Efter att hon varit här skulle hon bege sig till Spånga för att försöka fånga in en katt, som hon blivit kontaktad angående. Hon var klar först vid 23-tiden!!!

 
18 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)