Julafton 2015

Julförberedelserna har inte tagit särskilt mycket tid och kraft ifrån mig. Numera varken bakar jag bullar, kakor, gör egen julkorv, leverpastej eller pyntar hela bostaden med tomtar och olika ljusarrangemang. Antalet maträtter, som tidigare åkte ut och in i kylskåpet i flera dagar, är kraftigt decimerat. Ändå har jag inte saknat något. 

Morgonen var som vanligt; två värktabletter, Ove matar stora och små katter -kattungarna i hagen, Stisse på köksbänken, Stina på toaletten och Sandie på katternas matplats i köket. Därefter ska kattlådorna städas, tre stycken. Lådan vi har stående i vardagsrummet ska under den kommande veckan flyttas tillbaka till toaletten, för jag bedömer att kattungarna nu klarar av att gå till lådorna på toaletten vid behov.

Vid 12-tiden började vi reflektera över att vi inte sett Titzi på en lång stund. De andra två brottades som vanligt på mattan i vardagsrummet men var fanns Titzi? Vi letade på alla möjliga och omöjliga ställen men ingenstans. Enda platsen vi inte kontrollerat var på golvet under soffan men hur skulle han ha kunnat komma dit? Jo, genom att krypa in bakom soffan men där kunde vi inte se någon kattunge. Vi var tvungna att montera isär soffan. Bort med alla soffkuddar och sedan försiktigt lyfta upp den längre delen av hörnsoffan och där .......låg Titzi, helt bekymmerslös. 

Nicke och Anna-Karin kom vid halvfyra-tiden. Vi fick en stor, fin orkidé och fin choklad. Fyra vuxna kattentusiaster pratade sedan katt i flera timmar - både före, under och efter julmaten. Vid 19-tiden åkte Nicke och förtjusande Anna-Karin hem. Pendeltåget tar exakt 20 minuter till Älvsjö station och efter 10 minuters bussresa är de sedan hemma. Jag är oerhört glad över att jag bor så bra - nära till allt.

Vi fick fina julbilder på både Kajsa och Buster och Izzie. Tyvärr var det fel format på bilderna för det här dåliga programmet från Izzies jul.

 
24 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)