Julafton 2017

Nicke kom vid halv tolv. Vi packade in julklapparna i bilen och åkte till Bromma Blocks, där Nicke köpte en julgran (han kom på väldigt sent att det är brukligt med julgran på julen :-). Därefter åkte vi till Joakim och hans familj i Gustavsberg. Katterna fick vara hemma men hade julgranen och adventsljusstaken tända - det var ju trots allt julafton!

Leo och Tor var enormt förväntansfulla, som de flesta andra barn i vårt land. Julmaten intogs redan vid 13:30 och därefter slog Joakim på Kalle på TV:n, mest för att det ska vara så. Sedan började paketutdelningen. Tomten plingade på dörren men pga tidsbrist lämnade han en säck med julklappar utanför ytterdörren och åkte vidare, utan att vi hann träffa honom...

Vid 18-tiden åkte vi hem. Dagen hade varit mycket lyckad men den största förklaringen till det var barnen. Man blir lycklig av att se deras glädje, när de öppnar paketen. Tor var nog allra gladast över att äntligen få bli polis (precis som farfar var).

Både Annelie och familjen Borg skickade bilder på ”våra katter” på julafton och det gladde oss. På den sista bilden ser du Aska, som är på besök hos Nicke. Saga och Sissi är inte direkt välkomnande men ändå lite nyfikna. Imorgon tror jag att han är accepterad.

 

 

 
25 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)