Julfina?

Ove arbetar tre dagar i veckan och är ledig fredag - måndag. Särskilt idag har det varit mycket värdefullt. Jag avskyr att trängas i affärer och stressa och därför gör jag inte det, så idag har vi förberett vår jul utan jäkt och trängsel. Det mesta i både mat- och presentväg är inhandlat, så vi kan fira även denna jul under lugna former. Precis som snön kommer julen helt oväntat för många och när det är bara några få dagar kvar startar hysterin på allvar i butikerna. Då sitter vi hemma, lugnt tillbakalutade i soffan omgivna av våra spinnmaskiner. 

Målet idag var att hinna (orka) förbereda oss för att göra alla katterna julfina, dvs bada dem. Fönen slipper de. Badbaljan blev av misstag kvar hos Stadsmissionen, när vi lämnade en hel del saker där - sådant som jag sorterat ur skåpen i samband med vattenskadan och som vi inte längre behöver. Därför åkte vi idag till ÖB och köpte en ny balja och nu är det bara att vi tar oss samman och badar katterna. Eftersom jag har svårt att utsätta djuren för sådant de inte tycker om, bär det mig emot men det är ju för deras bästa. Jag tror att de efter badet kommer att vara nöjda med att ha återfått en lätt, fluffig päls. Det är Oves och mitt ansvar att hjälpa dem.

Jag pratade med Elin idag och än en gång vill jag säga att jag är så glad över att två av Sissels småttingar fick flytta till henne och Leo. Jag har hittills aldrig haft några bekymmer med mina kattungeköpare - tvärtom!!! Alla har varit genomtänkta och seriösa och småkatterna är älskade familjemedlemmar i sina nya hem. Under året har våra två kattmammor fött sju kattungar som nu kommer att förgylla julen för sina nya ägare. Jag vet det!!!

18 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)