Kajsa och Buster

Oh, vad roligt! Fantastiskt att få träffa Kajsa och Buster! Det är nästan fyra månader sedan de flyttade till Marita och Peter och de kommer ju inte ihåg annat än att de alltid bott i Vällingby. Hur skulle de kunna det, när jag själv tycker att det är overkligt att de har vuxit upp hos oss. De var ju så små då. Nu är de två stora och fina ungkatter, som undrar vilka Ove och jag är.

Marita lyfta upp Kajsa och kom och satte henne i mitt knä. De flesta djur vill "utforska" främlingar på sitt eget sätt, ofta ta lite tid på sig innan de vill hälsa. Kajsa visade tydligt att hon själv ville bestämma, när och om hon skulle hälsa på mig - hon fräste. Sedan blev det inte så mycket mer, hon varken bet eller rev mig. Hon ville bara tala om, det jag redan visste - en katt bestämmer själv villkoren. Duktig kisse cool. Buster, kraftig kille med ett mycket vackert ansikte, låg på en sittpuff bredvid mig. Han tyckte det var helt ok att "främlingarna" klappade honom. Han påminner mycket om Stisse tll sättet.

Det värmer i hjärtat, när jag tänker på hur oerhört älskade Kajsa och Buster är. Peter och Marita är så oerhört glada över sina "barn" och berättade om hur duktiga och "lätta" de är. 

Nu har vi träffar alla kattungarna förutom Céline, som vi ska hälsa på senare i sommar. Alla kattungarna har fått bästa tänkbara hem. 

14 jun 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)