Kajsa och Buster

Kajsa och Buster föddes 2014-11-10 i en kull om fyra kattungar, Stinas andra. Innan hon äntligen fick sina efterlängtade kattungar, hade hon varit på besök hos Karlsson (döpt efter Karlsson på taket) två gånger men han var inte en kille, som föll Stina i smaken. Annat var det med Sigge i Uppsala. Honom gillade hon och tillsammans har de fått två kullar med totalt sju bebisar. Deras andra gemensamma kull föddes nästan exakt ett år senare (2015-11-07). Som jag skrivit tidigare, blir jag så glad över ”rapporter” om de kattungar som jag varit med om att föda upp. Idag kom foton på Kajsa och Buster. På bilderna ser jag hur de njuter av att bli av med all ”lös päls”. De, såväl som våra katter, fäller mycket hår nu och kanske hjälper det lite mot värmen att kamma dem ofta. På bilderna ser jag att Kajsa och Buster är oerhört välkammade och ser ut som om de just är på väg till utställning. Grattis Peter!

Idag har jag så smått börjat jobba med höstens nummer av Trasdockan. Ännu är jag inte helt klar över hur jag ska lägga upp arbetet men tankarna börjar ta form. Jag ska skriva en liten rapport om det kommande klubbmästerskapet och när jag funderade över upplägget idag, fick jag en idé. Jag skulle skriva till My på Kattbox och höra om hon är intresserad av att arbeta lite tillsammans med  Ragdollklubben; ett samarbete som jag tror skulle gynna både Ragdollklubben och Kattbox och som inte kostar klubben en enda krona. Ringde genast till Carina och presenterade förslaget och via mail har jag nu tagit en första kontakt med My. Givetvis berättar jag mer om vårt gemensamma arbete senare, om det blir verklighet.

 
31 jul 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)