Kan det vara så?

Ja, det kan det! Vaddå? Berättar snart.

Styrelsemötet i Ragdollklubben igår tog längre tid än jag hade räknat med och jag var för trött för att skriva något efter det. Nästa möte kommer att hållas på Särö men tyvärr har jag ingen annan möjlighet att deltaga än per telefon. 7 timmar på tåget (spårreparationer) är för mycket för min skrala rygg.

Under mötet umgicks Ove med kattungarna, som mer än någonsin nu uppskattar sina tvåbenta ”föräldrar”. Det visar de bl.a genom att klättra uppför våra ben och tar sig lätt ända upp till höften, innan vi hinner lyfta ner dem. De älskar att komma upp från golvet, vilket resulterat i att de tränat på och nu lätt tar sig upp på översta hyllan på sin lilla klättermöbel. Problemet är att de ännu inte kommit underfund med, hur de ska ta sig ner. Ove fick helt enkelt ta bort hyllan, så nu har de bara underdelen, ett litet ”hus”, att klättra upp på. Där har vi lagt lite bebisfrön och småttingarna gillar att äta där. Jag räknar med att vi inom de inom ett par dagar kan skruva dit hyllan igen och att de då - utan problem - kan ta sig upp och ner problemfritt.

Sissels kattungar har nu hunnit bli drygt tre veckor och idag har det varit fotografering hemma hos Lotta. Säg att kattungar är bedårande! På den första bilden ser du en flicka, bild nr:2 en pojke , nr: 3 en pojke och på den fjärde bilden en flicka. Sista bilden talar för sig själv.

Vad syftar rubriken på, kanske du undrar. Det gör jag också, dvs undrar om Sandie börjat löpa. Hon har alltid varit en tyst ”löperska” men idag har hon blivit omåttligt intresserad av Stisse, Stisse som hon faktiskt försökte misshandla för några veckor sedan, när hon trodde att han ville hennes ungar illa. Det gjorde han absolut inte. Anledningen till att han hoppade in i hagen till dem var att han ville äta av deras feta, och som han tycker, goda ”bebisfrön”. Sandie har gått efter Stisse en bra stund på förmiddagen och försökt komma så nära honom som det någonsin går. Han har inte direkt uppskattat uppvaktningen idag och har avvisat henne genom att helt enkelt gå iväg till ett annat rum. Förutom detta har Sandie legat på golvet och rullat, jamat lite (hon brukar aldrig låta mycket) och trampat med framfötterna. Alla omständigheter inräknade är det ändå lättare nu, när Sandie inte ser ”Plutten” som en fiende.

 
14 maj 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)