Kan inte nog säga....

Jag är så glad över det fina mottagande Elin och jag fått på alla ställen vi varit och spelat in avsnitt till vår podd. Genom Prata Katt har vi lärt oss mycket om både poddar, teknik, olika djurorganisationer, kattpensionat, veterinärkliniker, kattraser, foder, zooaffärernas utbud osv. Vi har blivit sååå vänligt bemötta vart vi än vänt oss, har känt oss välkomna överallt och vi har fått ta del av det arbete som bedrivs på de ställen, vi har besökt. Stort tack till alla!!!

I december 2016 - TV:n stod på och jag stökade i köket - hörde jag för första gången namnet Bo Söderström. Han hade just uttalat sig om katter och klassisk musik, förstod jag av programledarens tack och sammanfattning. Spännande! Vem var han? Nu vet jag lite mer än jag kunde googla fram då.

Vi var alltså på besök hos Bosse ochhans fru Katarina igår. De bor i en liten by c:a en mil utanför Uppsala. Vi tog en taxi och invid en grusväg, där byn Håga tar slut, bor Bo och hans familj tillsammans med sina fyra Burmakatter. Lilla Shy välkomnade oss vid dörren och hoppade swdan upp på diskbänken i grovtvättstugan (huset har två entréer och vi hade inte hittat huvudingången). Shy hade för avsikt att hoppa upp på någons axel, berättade Bosse. Hon älskar att sitta där, så att hon inte missar något spännande.

Katarina hade bryggt kaffe och värmde nu några muffins. Elin monterade våra högtalare och kontrollerade kvalitén på ljudupptagningen och därefter startade vi samtalet om hur idén om ”Hur tänker din katt” kom till och hur Bosse gick tillväga, när han fullföljde den.

12 okt 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)