Känns länge sedan men samtidigt nyligen

Om jag hade gjort min hemsida idag, skulle den vara av en helt annan kvalité än den jag har nu. Jag visste ingenting om hemsidor när jag skapade den för sju år sedan. Sju år är en lång tid - ibland känns det som mycket, mycket länge sedan och ibland "som igår". Idag vill jag tro att jag kan både mer och bättre, utan att påstå att jag är särskilt duktig på hemsidor. Trots allt känns det ändå inte värt allt arbete det skulle innebära att göra en ny hemsida, särskilt eftersom mina följare inte opponerat sig utan troget följer mig ändå, ibland t. om. med glada tillrop :-). Jag fortsätter lägga tid på skrivandet istället.

Den senaste tiden har mina bloggtexter fått stå tillbaka för arbetet med Trasdockan och allt jobb jag lägger ner på mina kurser. Jag har helt enkelt inte haft tid för annat. Nu har Sverige beslutat att hjälpa mig. Restriktionerna gör att jag kommer att komma ikapp :-) med det som blivit åsidosatt. Jag befinner mig nu i vad regeringen kallar karantän. Själv benämner jag det husarrest. Nu är det som det är och då det är bara att försöka göra det bästa möjliga av det.

Även Nicke har varit hemma idag, precis som jag, eftersom han inte känt sig helt kurant, sedan han lämnade sitt arbete i måndags. Han tycker naturligtvis inte heller om situationen som den är idag men det finns andra som tycker att den är toppen. Jag talar om Saga, Stina och Stisse - allra mest Saga som fullkomligt avgudar sin husse. Idag har hon riktigt fått rå om honom!!!

Nu är Trasdockan på väg till tryckeriet; Carinas och mitt 18:e nummer tillsammans. Vi har lagt massor av tid på tidningen men oj, vad mycket vi lärt oss under tiden. När jag tänker på det inser jag att det är värt varje minut.

Trots att årets första nummer av tidningen nyss lämnat Carina och mig, har vi redan idag börjat fundera på, hur vi ska lägga upp arbetet med nästa tidning. Vi diskuterade om vi ska träffas och planera tidningen på någon uteservering om några veckor, eller om vi ska göra det per telefon. Allt beror på utvecklingen av coronavirusets vidare framfart. Det enda vi beslöt var att vi tar lite ledigt nu men innan dess ska jag skriva ett protokoll från det konstituerande mötet på Särö.

Tiden går fort, när man har roligt. Nu väntar sängen!

 

17 mar 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)