Kanske en kille

Flera kvällar den senaste veckan har jag tänkt: ”imorgon ska jag skriva till er som prenumererar på mitt nyhetsbrev men ännu har det inte blivit av men imorgon...... (Du prenumererar enkelt genom att klicka på ”prenumereraknappen” i marginalen till vänster). 

Imorse var allt som vanligt i vår lilla flock. Alla katterna steg upp med Ove, som är den som alltid serverar dem frukost. Sandie, som snällt och fint åt ”Kitten” när hon var hos Malte, ville inte ha nyttig mat mer:-(. Som sagt - allt är som vanligt! Nu när hon troligtvis väntar kattungar är det extra viktigt att hon får i sig riktigt bra mat. Därför blandar vi Kitten med Lanz (f.d Pussi) eller Sheba eller både ock för att hon ska äta. Imorgon ska vi prova med Hill’s kattungefoder. Det är inte lätt med Sandie, för hon äter absolut inte torrfoder heller. Idag skrev jag till Anna-My på Royal Canin för att höra om hon har några ytterligare tips (har frågat förut också men kanske finns det något nytt på gång.

När jag skulle köpa min första raskatt var det, förutom att det skulle vara en Birma, jätteviktigt att det skulle vara en BRUNMASKAD HANKATT och inget annat. Jag har alltid varit extra förtjust i hanar men naturligtvis gäller det inte mina egna katter, för där är jag minst lika glad åt att jag har mina honor. Dessutom ville jag ju föda upp katter och då var det ju honor jag sökte. Nu är det definitivt - efter Sandies nästa kull ska vi inte ha några fler kullar här hemma. Därför....kanske blir vår nästa kisse en hane.

Som jag berättat älskar jag att döpa kattungar och jag har redan börjat tänka på namn. Idag kom jag på flera som jag gillar: Ludde, Lukas, Lilla Blå (Lillan), Lisa, Lucky, Love, Lova, Lussan och Lasse men även Bosse, Busan, Buster, Bitte, Billie, Bamse, Bibbi och Billan. Imorgon dyker det nog upp fler namnförslag och namn är ju inget jag måste bestämma nu:-). Vad tycker du? Skriv gärna dina förslag och skicka till [javascript protected email address] 

27 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)