Känsligt med reklam

Idag fick jag ett paket från Agria. Det innehöll fem kattungepaket; en trevlig kasse i grov plast, en djurtermometer, Agrias fina kattungefilt och en för mig ny tidning, som heter Din kattunge. Tidningen är mycket informativ men den som korrekturläste den borde ha varit mer uppmärksam. Där finns flera fel som borde ha upptäckts innan tidningen gick i tryck; såväl språkliga fel som motsägelsefulla uppgifter. Totalt sett tycker jag ändå att tidningen är bra men jag ska kontakta Agria och påpeka detta.

I tidningen finns en hel del reklam, vilket innebär intäkter för Agria. Det är dyrt att trycka och distribuera tidningar och både annonsören och utgivaren tjänar (oftast) på samarbetet. Reklam är en stor och viktig del i marknadsföringen och det är vanligt att avtal skrivs, när ett samarbete inleds. Inte sällan förbinder sig parterna att inte göra reklam för konkurrerande företag till dem som avtalet slutits med. För mig som läsare av tidningen spelar det ingen roll men jag tänker alltid på sådant, eftersom jag under flera år arbetat för Navigare Medical Marketing Research AB, där jag  fick lära mig mycket om marknadsföring. 

Jag har alla vuxna katter och kattungar försäkrade i Agria. För ett par år sedan gjorde jag en jämförelse mellan de olika bolag som försäkrar katter och jag skrev en artikel om detta i Trasdockan. Det är svårt att göra jämförelser, eftersom villkoren varierar men jag är nöjd med mitt val. Som uppfödare kontaktar jag mitt försäkringsombud och får då kattungepaket att kunna ge till dem som köper en liten kisse. Jag har tecknat en avelsförsäkring på mina kattmammor och genom den är kattungarna försäkrade de första sex veckorna. Efter det tecknar jag alltid en egen försäkring på dem och den kan kattungeköparen överta utan karenstid, om han eller hon så önskar.

Nu är Molgans nya familj hemma från USA och vill naturligtvis hälsa på sin pälskling. Visserligen har de sett bilder på sin kisse men nu får de med egna ögon se hur stor han blivit.

29 jun 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)