Kärlek vid första ögonkastet

Rummet var bokat lång tid i förväg och väl var det. Hotellet var fullbokat! De flesta gästerna var välbeställda norska medborgare, som kom i egna båtar i mångmiljonklassen men som ändå hade valt att sova på hotell. Från vårt rum hade vi en fantastisk utsikt över hamnen, där den ena magnifika båten låg bredvid den andra men det var inte för att titta på båtar vi var i Strömstad. Vi skulle ju äntligen få träffa lilla Sandie; vår fina, lilla, nya kisse!!! Jag var lika ivrig att få träffa henne som jag var när jag var barn och tomten skulle komma. Inger hade lovat hämta oss och 1 timme efter ankomsten till hotellet satt vi i hennes bil på väg till Flöghult.

Väl framme träffade vi den ena härliga katten efter den andra, vuxna såväl som kattungar - alla orädda och mycket trevliga. Så kom hon då, vår lilla docka - ännu finare än på fotografiererna  Inger skickat till oss.När kattungarna somnat och vi fikat klart efter någon timme körde Inger oss tillbaka till hotellet. En natt till och sedan skulle vi åka hem med vår Sandie - sååå lycklig!!!

Dagen därpå kunde vi sätta in Sandie i transportburen och med hjälp av Inger tog vi oss till tågstationen. En kvart senare startade tåget med destination Herrljunga, där vi bytte tåg. Hittills inga problem! Eftersom man inte får åka i första klass med djur, var vi tvungna att åka i en proppfull tågvagn med kaniner, fåglar, hundar, katter och deras ägare. Det var i augusti och varmt på tåget redan från start men det var inget mot vad det blev efter några timmar. Lilla Sandie satt i sin bur och studerade uppmärksamt allt som försiggick i vagnen. Ove och jag hade fått plats mitt emot varandra med ett bord emellan. Sandies bur hade vi planerat på bordet. 

Efter ungefär en timme stannade tåget - inte vid någon tågstation utan på rälsen någonstans i "ingenstans". Efter en kvart hade vi fortfarande inte fått någon förklaring till stoppet och nu började alla att "skruva på sig". Vad var det som hände? Varför stod vi här?

 

28 apr 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)