Katastrof tänkte jag först men

egentligen är det ju ett välfärdsproblem men jobbigt är det iallafall. Jag har två iPads ”i molnet”. Det har alltid känts säkert och det som hänt nu trodde jag knappt var möjligt.

På den ena plattan kommer jag nu inte åt iMessage (Apple är inkopplat och en ”Seniorsupport” har tagit över problemet då den första killen inte kunde lösa det. Tyvärr är det fortfarande olöst). Inga problem, tänkte jag. Jag har ju allt på den andra plattan. Då händer det osannolika!! Hemknappen på den plattan lossnar. Nu måste jag till en Applebutik för att se om man kan hjälpa mig där. Håll tummarna, snälla ni! Jag älskar teknik men just nu önskar jag att jag skulle ha skrivit allt jag har i plattorna med penna och på papper.

Något avsnitt på bloggen blir det inte idag, för det är jobbigt att skriva med hjälp av telefonen. Nu ska kattungarna utfodras, jag ska skriva några mail och sedan försöka sova. För ovanlighetens skull är jag trött.

Jag fick ett mail från Daniela, som köpte sin kattunge i somras. Se så stor och fin Finn är!

 
18 maj 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)