Kattälskare

Svaret på gårdagens fråga (Yatzis och Busters EMS-kod) är: RAG n 04.

Människor som älskar katter är speciella, tycker jag. Kärleken till det tama men också "vilda" djuret förenar dem oavsett bakgrund, ålder, utbildning, bostadssituation o dyl. De har aldrig svårt att finna samtalsämnen och nya vänner genom sin stora förtjusning i de tillgivna, självständiga, vackra, smidiga och gåtfulla djuren. "Kattmänniskor" ser katten som sin bästa vän men intresset för katten är dessutom en hobby. 

Imorgon är det årsmöte i Ragdollklubben. Carina Jadbris, som köpte Mitzi, kommer hem till oss vid 11-tiden och åker sedan vidare med oss till Agrias lokaler, där mötet ska äga rum. Det är så trevligt, om också kattungeköpare vill följa med på ett medlemsmöte och förhoppningsvis upptäcka, hur roligt det är att dela sina erfarenheter med, och få råd och tips av, andra kattentusiaster. 

Jag måste erkänna att det kommer att bli det första mötet i Ragdollklubben, som jag kommer att delta i personligen. Jag har troget betalat in min medlemsavgift men något mer har jag inte gjort. När jag nu inte ställer upp för omval i Järva, kommer jag att ha mer tid att jobba för Ragdollklubben, som jag tycker är mycket välorganiserad och med höga ambitioner. Det ska bli spännande att gå på mötet imorgon.

Klockan har passerat midnatt och katterna håller oss sällskap. Som vanligt är de alltid pigga vid den här tiden. Även om jag älskar att vara uppe, när de flesta andra sover, inser jag att det börjar bli dags att gå till sängs. Hoppas benet sköter sig imorgon.

 

19 feb 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)