Kattävlingar

Det finns många tävlingar relaterade till katter och kattägande. På rak arm kan jag nämna: Årets djurklinik (vinnare Väsby djursjukhus), Årets kattunge (Hill’s - ny för idag) och den tävling som startade igår - ett samarbete mellan zoopunktse och Prata Katt. Vi är glada över att bli marknadsförda på Zoo.se:s hemsida. Vårt mål är att få fler följare och vi tror att fler blir medvetna om vår podd med hjälp av Zoo.se. 

Idag var vi på Hornbach, ett stort byggvaruhus i Sundbyberg, för att köpa inredning till det nya förrådet och......vad hittade vi där? En massa hund- och kattmat och dessutom en hel akvarieavdelning. Både fiskar och växter var billigare där än på Bromma zoo. Det blev inga nya firrar men väl Hill’s dietfrön till Stina och Stisse. De gillade den nya maten men inget gör Stina gladare, än när hon får kokt torsk och det fick hon till middag idag. Naturligtvis serverades också de andra katterna lite av torsken men ingen av dem är till närmelsevis så förtjust i fisk som Stina.

Snickarna kom vid 8-tiden. De (3 st) är från Ryssland. Ägaren av företaget pratar bra svenska men han var bara här en kort stund. Jag gillar verkligen alla tre som jobbat hör idag - de är så flitiga och noga med allt de gör. De tar både av sig skorna vid dörren och har plockat bort allt emballage och byggspill. Tyvärr kan jag inte prata med dem, för jag kan inte ryska, men jag tror att de förstått att jag tycker att de gör ett jättefint jobb. När de borrade i betongen för att kunna fästa den nya väggen, tyckte katterna att det blev för mycket oväsen. De gömde sig under sängen i sovrummet men så snart det var färdigborrat kom de ut i lägenheten för att kolla läget.

Ethel skickade både en video och ett foto på Blue och Saphir, när de slåss i sängen. Några timmar senare är de så här sams. 

 
10 aug 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)