Kattbäddar

Det finns oändligt många olika kattbäddar; i olika fluffiga material i regnbågens alla färger och i varierande i modeller - den ena gulligare än den andra. Våra katter har likt en testpanel provat diverse bäddar och igloos men nej - de väljer att inte sova i sådana. De lägger sig hellre på någon av klätterställningarna, en sval byrå, bordet i arbetsrummet eller - hittills - allra helst i sängen! Kanske har Stisse hittat ett nytt favvoställe idag.

Vi har en vadderad tygpuff som fotpall (avstod från att montera fast de medföljande benen). Ovansidan är som ett lock och jag förvarar diverse arbetsmaterial och annat i den; touchpennor, iPads, dummies, kattidningar, SVERKS instuderingsmaterial till Diplomeringskursen och nagelfilar. Perfekt när man som jag inte tål att saker ligger framme. Vad jag inte visste fram tills för en timme sedan var att den puffen är den bästa kattbädden av alla katterna har provat. När jag skulle ta fram min senaste dummy och lyfte bort locket kom en stor, stor katt, Stisse, och hoppade ner i puffen. Det har han aldrig kommit på tidigare. Han lade sig ner uppepå alla sakerna och var uppenbarligen nöjd med med det, för han somnade. Nu sover han däri med locket till hälften stängt.

Undrar hur Mio ställer sig till att jag organiserar ett samarbete mellan företaget och zoofackhandeln - självfallet med mig som VD :-) - och marknadsför puffen som ”Bästa kattbädden om katten själv får välja”.

”Nyhetsmorgon” besökte ett katthem i Uppsala imorse och jag blev påmind om att nu startar en förfärlig tid för de små, gulliga kattungarna som oseriösa kattköpare betalade en billig penning för i början av sommaren och som skulle bli ett kul semestersällskap/leksak på landet. När familjen nu återvänder hem och lämnar kisse kvar, är det en svår tillvaro som väntar den. Hur kan de?

Ett månatligt bidrag på 50 kr - 1:65 kr per dag - gör stor skillnad när vi är många som blir faddrar. Det skulle naturligtvis inte behövas om alla skulle ta ansvar för sina djur men tyvärr..... De flesta av oss har nog ekonomiskt utrymme för att avvara den summan. Bli fadder!

 
26 aug 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)