”Kattdag”

Inga planerade aktiviteter utanför hemmet idag men desto fler i hemmet. Benen var på bra humör när jag vaknade :-), så uppstigandet gick över förväntan. Det är inte synd om mig, för värken brukar släppa efter max en timme, de dagar som är besvärliga. 

Trasdockan är nästan klar att gå i tryck men reportaget från klubbmästerskapet (KM) går av förklarliga skäl inte att skriva nu. Det jag kan göra, som gäller KM:et, är en intervju med en av domarna. Frågorna till henne, ska jag sätta ihop imorgon. Vad jag menar med ”kattdag”, ska jag berätta nu:

Carina och jag pratades vid (som vanligt klockan 10). Vi korrekturläste några texter för andra gången och fann några meningar, som vi kände att vi skulle fixa till - jag gjorde nyss ett nytt textförslag. Vi är väldigt noga med det vi gör och jag är glad över att vi tänker likadant - att det ska bli korrekt men ändå trevligt. Det är iallafall bådas mening.

Därefter var det dags att kontakta Sara, klubbens veterinär som besvarar de veterinärfrågor, som kommer till oss. Samtidigt passade jag på att fråga henne om vi kan få möjlighet att till reducerat pris scanna våra katter. Till min stora glädje har hon redan svarat ja och vi får själva välja mellan ett antal dagar i november. På vårt styrelsemöte på onsdag ska vi bestämma datum. Därefter är det dags för mig att skriva några rader om detta, så småningom ta emot anmälningarna och därefter upprätta ett ”körschema”. Det är viktigt att det blir bra flyt helt utan förseningar. Den som inte kommer i tid får vänta tills det uppstår en lucka eller i värsta fall till sist. Det uttrycker jag tydligt och förra scanningstillfället förflöt helt utan problem eller förseningar.

När detta var klart var det dags att författa ett brev till Bo Söderström, forskaren, som i mitt tycke skrivit den bästa kattbok, man kan tänka sig - Hur tänker din katt? Han har varit mycket tillmötesgående och nu hoppas jag att han vill föreläsa om katter och beteende på höstens medlemsmöte och detta till en rimlig kostnad. Lokal kan jag ordna gratis i Upplands Väsby.

Jag har lyssnat på Prata Katt också idag. Avsnitten släpps ju på torsdagar och innan dess lyssnar jag igenom det som sägs och om något förefaller oklart eller rent utav fel (brukar inte hända men...) har Leo och Elin möjlighet att redigera det innan vi ”släpper avsnittet”.

Jag gillar att jobba för och med katter men ingen kan säga annat än att det tar mycket tid men den tar jag mig.

Mitt sällskap tyckte nog att jag borde sova. Själva knoppade de iallafall in. Det är så härligt att vara ägd av dessa två!

 
14 sep 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)