”Kattdag”

Ibland är det skönt att över huvud taget inte ha någonting inplanerat utanför hemmet och ingen tid att passa. Idag var bestämt att jag skulle hämta en ängel, som jag hade bokat. Det störde mig att jag skulle bli avbruten, för jag hade kommit igång med diverse kattrelaterade göromål, som väntat på mig ett tag. Bl.a skulle jag göra ett schema för scanningen och skicka meddelande till de medlemmar, som anmält sina katter. Det är alltid skönt att kunna bocka av "måsten" i "att-göra-listan". Jag skulle också maila och försöka få till stånd ett möte med personer, som skulle kunna vara till hjälp med temat i årets sista "Trasdockan". Som en skänk från ovan kom i lunchtid ett sms från "Alexandra med ängeln". Hon skulle inte hinna möta mig vid Odenplans pendeltågsstation, som vi hade bestämt. Nu kunde jag fortsätta utan avbrott.

Jag hann nu istället tala med en medlem, som är i färd med att registrera sig som uppfödare och som också vill komma på medlemsmötet i oktober. Kul, tycker jag! Han hade hittat informationen om mötet på vår hemsida.

Jag hoppas verkligen att vi blir fler än förra året. Ragdollklubben har många medlemmar i Stockholmstrakten och vi försöker ordna aktiviteter, som alla kan ha glädje av, oavsett om man är uppfödare, utställare eller endast har sin katt till sällskap. Förutom ett vanligt styrelsemöte med dagordning, protokoll o.dyl, kommer Agneta från Djurambulansen. Hon har bilen med sig och det är intressant att både höra och se hur verksamheten fungerar och organiseras. Elin och jag gjorde ett poddavsnitt om Djurambulansen i våras, så jag vet en del men det är så intressant att jag gärna lyssnar och tittar en gång till. Verksamheten bygger på att djurälskare avsätter både tid och pengar helt utan egen vinning.


Ragdollklubben har det så fint förspänt att ambulansen går att ta in under tak, om det skulle vara dåligt väder. För andra året i rad sponsrar Axel Larsson AB (Oves arbetsgivare) Ragdollklubben med lokalhyra, kaffe, te, vatten och fikabröd. Fantastiskt välkommet!!! Då kan vi använda pengarna vi slipper betala, till något som istället gynnar katterna och deras ägare! Förklaringen till generositeten är att företagets VD är oerhört förtjust i katter. Han kan tyvärr inte ha katt själv p.g.a att han är kattallergiker. Stackars man! Visserligen är diagnosen inte livshotande men det måste ändå vara svårt när man älskar katter

 

26 sep 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)