Kattdesignad bostad

För att ta oss till Hannas port var vi tvungna att gå igenom ett duschliknande, svalt regn. Hanna bor i ett område påminnande om ett litet samhälle långt från stan. Ändå ligger tunnelbanestationen max fyra minuters promenad bort från bostaden. Huset är inbäddat i grönska - en dröm för de små ornitologerna Bitte ich Buster.

Hanna har verkligen kattanpassat lägenheten!!! Strax innanför ytterdörren, till vänster, ligger den fantastiskt trevligt inredda balkongen. Runt den, fäst på undersidan av balkonggolvet ovanför, har Hanna satt ett nät och på en bräda utanför står ett antal vackra blommor. I ett hörn är en hög, av katterna flitigt använd, klösmöbel placerad. Alla katter älskar balkonger, främst för att de där kan studera både fåglar och insekter på nära håll! Tyvärr brukar de tycka att det är för kallt där mellan oktober och till början av april. För Bitte och Buster är detta inget problem, eftersom Hanna kört hem sina stora, välmående växter till sin mamma i Köping. Anledningen till det är att katterna ska få ha hela det jättestora burspråket i vardagsrummet till sitt förfogande - med god utsikt över grönska och fåglar även där.

När vi kom låg lilla Bitte och sov på en klätterställning i ett hörn i vardagsrummet och i sin transportbur i burspråket knoppade Buster. De tittade nyfiket upp när vi gick fram till dem. Vilka fina katter!!!

Bitte är väldigt lik sin mamma och mormor, detsamma gälker Buster men han är en betydligt större kisse. Jag kan nu förstå att Hanna tyckt att Bitte är liten, eftersom hon jämjämfört henne med Buster.. Vi hade med oss vågen, som jag berättade igår. När vi vägde kattungarna kunde vi konstatera att Bitte inte är liten. Det är istället Buster aom är stor :-).

Som vanligt har vi gjort vårt bästa för att visa fotografier som ger de fantastiska katterna rättvisa men fotokonsten behärskar vi inte tyvärr, varken Ove eller jag. Ber Hanna skicka några bättre foton tills imorgon.

12 aug 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)