Katter i teori och praktik

Stisse hoppade upp i sängen vid 8-tiden och hälsade godmorgon ljudligt och bestämt. Han lade sig sedan på min huvudkudde med huvudet i min hand. Efter en liten stund kom Sandie och lade sig i fotändan. Stina hade sovit i min säng hela natten - när jag vaknade till vid 6-snåret var hon kvar men två timmar senare hade hon lämnat sovrummet. Jag vet inte, när hon gick därifrån. Ove fixade frukost till oss alla; Stisse fick Perfect Weight, Stina och Sandie Hill's Kitten, Ove te, smörgås och ägg och jag själv fil, corn flakes, kaffe och smörgås. Mycket arbete för Ove på morgonen, för själv kommer jag igång först efter c:a en timme efter uppstigandet. Innan det samarbetar inte min kropp med viljan. Som vanligt somnade katterna en kort stund efter frukosten. Ove åkte till varvet för att fortsätta förberedelserna inför upptagningen. Själv startade jag med dagens arbete för klubben.

Carina ringde som avtalet vid 11-tiden. Vi gick tillsammans igenom ett dokument, som skulle läggas på hemsidan. Den 22 oktober ska Ragdollklubben anordna ett medlemsmöte i Folksams lokaler på Södermalm. Folksams försäljningschef kommer att berätta om kattförsäkringar och delge oss statistik och också ge oss tid för egna frågor. Att det blivit just Folksam beror på att klubbens mötessamordnare arbetar på Folksam och kunde hjälpa oss med att få kontakt med en expert på försäkringar. Inbjudan till mötet finns nu på hemsidan. Vi beslöt oss samtidigt för att bjuda in några andra rasringar och valet föll på Skogkattslingan, Perserkatten och Brittringen. Genom att samarbeta med andra får vi både möjlighet att delta i fler seminarier och vi kommer undan med väsentligt lägre kostnad jämfört med, om vi skulle göra allt själva. Det gäller ju också de andra rasringarna. Som föreläsare är det roligare med ett större auditorium än bara det Ragdollklubbens åhörare utgör. Min egen erfarenhet är iallafall att det är roligare med ett större auditorium.

Carina ska försöka ha resten av dagen kattfri, så jag åtog mig att formulera inbjudan till föreläsningen, nu till de andra rasringarna. Jag är mycket noga med ord, menigsbyggnad och formuleringar, så inbjudan tog en stund innan jag kände mig nöjd. Carina ska få ta del av den - eventuellt kommer hon också med egna synpunkter på den - innan jag skickar den till de rasringar, vi vill bjuda in.

Innan helgen är slut, hoppas jag att Carina och jag kommit fram till en bra text på ett visitkort, som jag ska ta fram. Vi ska också göra ett informationsblad om Ragdollklubben och berätta hur vi arbetar. Visitkort och informationsblad ska vi sedan ta med på de utställningar, där vi har någon representant från klubben. Givetvis är syftet av vi ska värva fler medlemmar. Förhoppningen är att Ove och jag kan ta med ide första informationsbladen till Falun på fredag.

24 sep 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)